Albania TV

Albania TV

Descubre un mundo de entretenimiento con Tevi Albania

App Report, Market and Ranking Data
price
Free
Reviews
0 (0)
Argentina Argentina
Description
Descubre un mundo de entretenimiento con Tevi Albania
Zbuloni një botë argëtimi me Tevi Albania! Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për filmat apo shfaqjet më të fundit televizive, aplikacioni ynë ka diçka për të gjithë. 

Karakteristikat kryesore:

Mund të transmetoni filma dhe episode televizive në ekranin e televizorit.
Eksploroni një bibliotekë të gjerë me përmbajtje në zhanre të ndryshme.
Krijoni lista vëzhgimi të personalizuara për të mbajtur gjurmët e shfaqjeve dhe filmave tuaj të preferuar.
Shijoni cilësi mahnitëse të videos me definicion të lartë.
Ndërfaqe miqësore për përdoruesit për navigim të qetë.
Tevia Labania është porta juaj për argëtim të pafund menjëherë nga komoditeti i divanit tuaj. Me një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur dhe një gamë të gjerë përmbajtjesh, nuk do t'ju mbarojnë kurrë gjërat për të parë
Category Ranking
Not enough information to display the data.
Review Breakdown
Not enough information to display the data.
Screenshots
Download & Revenue
DOWNLOAD N/AFeb 2024Worldwide
REVENUEN/AFeb 2024Worldwide
download revenue
About
Bundle Id
com.tvalbaniatva.appapptvap
Min Os. Version
5.0
Release Date
Mon, Dec 4, 2023
Update Date
Mon, Dec 4, 2023
Content Rating
Para todos
What's New
version
1701694653000
updated
2 months ago
Newsletter

Subscribe our newsletter and get useful information every week.

Stay Ahead of the Market with StoreSpy
Never miss opportunities
Watch your competitors closely
Start boosting your app right away
Start Now
stay a head